PASTISSERS
ENS ESTEU FENT ARRIBAR UNES MONES MOLT ARTÍSTIQUES I AMB MOLT BONA PINTA.
EN FERRAN I L'EMMA
EN MAX
EN MAX
GRAU
IKER I LEIRE
MARA
ONA
SERGI
EN SERGI VOL COMPARTIR LA RECEPTA:
CAL TAMISAR LA FARINA. AFEGIR EL SUCRE, ROVELL D'OUS, MEL, OLI, LLEVAT I CACAU PUR EN POLS.
REMENAR-HO BÉ AMB BARILLES I AFEGIR LES CLARES MUNTADES.
POSAR AL FORN A 160° FINS QUE ESTIGUI CUIT (1 HORA I 20 MIN EN EL NOSTRE CAS).
PER FER LA COBERTURA ESCALFAR NATA LÍQUIDA, AFEGIR XOCOLATA NEGRA PER FONDRE, REMENAR AMB LES BARILLES.
QUAN EL PASTÍS SURT DEL FORN ES TALLA LA PART ABULTADA DE SOBRE.
ES TALLA PER LA MEITAT I HI POSEM MELMELADA.
ES COBREIX AMB LA XOCOLATA, ES DECORA AMB OUS, PLOMES I MANTEGA FRANCESA I A LA NEVERA. BONÍSSIMA!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada