dimecres, 15 d’abril del 2020

PASTISSERS

PASTISSERS

ENS ESTEU FENT ARRIBAR UNES MONES MOLT ARTÍSTIQUES I AMB MOLT BONA PINTA. 












EN FERRAN I L'EMMA


EN MAX

GRAU
IKER I LEIRE
MARA
ONA
    SERGI
EN SERGI VOL COMPARTIR LA RECEPTA:


CAL TAMISAR LA FARINA. AFEGIR EL SUCRE, ROVELL D'OUS, MEL, OLI, LLEVAT  I CACAU PUR EN POLS.
REMENAR-HO BÉ AMB BARILLES I AFEGIR LES CLARES MUNTADES.
POSAR AL FORN A 160° FINS QUE ESTIGUI CUIT (1 HORA I 20 MIN EN EL NOSTRE CAS).
PER FER LA COBERTURA ESCALFAR NATA LÍQUIDA, AFEGIR XOCOLATA NEGRA PER FONDRE, REMENAR AMB LES BARILLES.
QUAN EL PASTÍS SURT DEL FORN ES TALLA LA PART ABULTADA DE SOBRE.
ES TALLA PER LA MEITAT I HI POSEM MELMELADA.
ES COBREIX AMB LA XOCOLATA, ES DECORA AMB OUS, PLOMES I MANTEGA FRANCESA I A LA NEVERA. BONÍSSIMA!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TROBADA

ENCARA QUE HA ESTAT ESTRANY I GAIREBÉ NO ENS HEM VIST LES CARES, HEM POGUT GAUDIR TOTS PLEGATS D'UNA ESTONA JUNTS I JUNTES I RECOLLIR LE...